RÓLUNK

A FESZTIVÁLRÓL

A Körös-Toroki Napok (KTN Feszt) az elmúlt években a korábbi hagyományokat megtartva és tovább fejlesztve azokat az országban szinte egyedül álló módon ötvözte az INGYENES családi programokat és strand használatot a klasszikus fesztiválok minőségi, de megfizethető programjaival!

Ellentétben a hagyományos minőségi programokat kínáló fesztiváloktól, a KTN Feszt egész területe ugyanis nincs körbe kerítve, így napközben a teljes területet (beleértve az ország legnagyobb homokos folyóparti strandját) INGYEN használhatják a családok éppúgy, mint a fiatalok!

Az este 22:00-tól kezdődő 4 stage-en zajló programokért kell fizetni, a fesztivál 3 napja alatt, melyet kedvezményes bérlettel, vagy napijeggyel lehet látogatni. Az egyes helyszínek bejáratánál kell felmutatni az így megváltott karszalagokat, a többi területen szabadon lehet „fesztiválozni”.

Ezzel megőrizte a fesztivál a korábbi városi napok ingyenességét, ugyanakkor a piacon kifejezetten olcsónak számító jegyekért, bérletekért több külföldi világsztárt is láthatunk, hallhatunk, a hazai szinte teljes élvonalbeli zenekar, és Dj kínálat mellett!

A NAGYSZÍNPAD teljesen megújított színpadképe, hang és vizuális elemei a koncerteknek ad helyet, a mainstream EDM, és dance műfajnak Dél-Kelet Magyarország legnagyobb és legszebb szórakozóhelye a LAGUNA BEACH CLUB nyújt minőségi terepet, az elektronikus zene house és techno ágát az Burn ELECTRO-TOROK stage kínálja majd, végül napközben a parton felállított BEACH színpad a könnyű r’n’b, nudisco és deep house jegyében, mint újdonság jelentkezik.

A Körös-Toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális és családi programját is kínálja minden korosztály számára. Többek között ingyenes sport és gyermek programokat, vetélkedőkkel, vagy éppen helyi alkotók, hagyományőrzők és közösségek munkáit bemutatva.

A KTN immáron dekralált célja - egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény létrehozása, mely éppúgy megfelel a 25 éves hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak.

A legkisebbektől, az „érettebb” korosztályig, a DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivál megújítása és értékeinek megőrzése lebeg a szervezők szeme előtt.

Így az évek óta meglévő több 10.000-ezres látogatói létszám nem csupán megtartása, de növelése a cél, mellyel a Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét is igyekszünk öregbíteni.

NAGYSZÍNPAD

LAGUNA BEACH CLUB

ELECTRO-TOROK TECHNO/HOUSE STAGE

NAPPALI BEACH SPORT/ZENE/KULTÚRA

KAPCSOLAT

Georgiádes Márta
Vendéglátás - kitelepülés
"Nappali kulturális programok"
+36 30 585 99 39
Ujszászi Gábor
Személyzet - logisztika
"Üzletvezető"
+36 20 393 9770
Bozóki János
Reklám - marketing
"Szervező"
Molnár Balázs
Sajtó és művész akkreditáció
"vendéglista A-z-ig"
+36 30 251 58 88
Túri Nagy Róbert
"Szervező"